Solutie antifrauda pentru promovarea PPC, Google Adwords

Xiona este un software ce are menirea de a-i ajuta pe toti cei intampina probleme cu performanta campaniilor de tip pay per click din cadrul Google Adwords, BingAds etc. Astfel, Xiona promite numeroase avantaje in detectarea fraudei PPC si blocarea IP-urilor responsabile pentru acest tip de frauda – din facilitatile software-ului enumeram: sortarea datelor si exportarea documentelor in numeroase formate, blocarea automata sau optionala a adreselor IP care inregistreaza un comportament suspect, alerte pe e-mail, suport pe e-mail sau Skype, depistarea robotilor, raportarea adreselor IP suspecte in timp real etc.

Care este pretul serviciului Xiona?

De asemenea, Xiona permite ca in prima luna sa poata fi testat gratuit, iar dupa expirarea perioadei, se poate opta pentru unul din cele patru pachete puse la dispozitie, „Bronz”, „Silver”, „Gold” sau pentru agentii, preturile variind de la 10 la 35 de euro lunar, in timp ce pentru agentii pretul poate fi negociat. Asadar, utilizatorii isi pot alege pachetul in functie de necesitati.

Cum functioneaza Xiona?

Xiona reuseste sa urmareasca toate adresele IP care dau click pe reclamele utilizatorului, prin instalarea unui cod asincron de monitorizare, asemanator cu cel pus la dispozitie de Google Analytics, iar acest cod trebuie implementat in pagina web a utilizatorului, inainte de inchiderea etichetei „head”. Codul colecteaza informatiile referitoare la activitatea clickurilor pe reclamele platite, iar marele avantaj este ca pot fi identificati chiar si botii.

In plus, algoritmul pregatit de Xiona analizeaza comportamentul tuturor vizitatorilor unui website inregistrat de utilizator, atentia fiind indreptata spre adresele IP ce efectueaza mai multe clickuri pe reclamele afisate. Ramane la decizia utilizatorului daca doreste sa se blocheze automat o adresa IP, dupa un anumit numar de clickuri. De asemenea, este posibila afisarea intregului istoric al activitatii unui anumit IP care a efectuat mai multe clickuri pe o reclama si a carui activitate este considerata suspicioasa. Toate aceste alerte generate de Xiona vor fi trimise prin intermediul e-mailului.

Un comentariu la „Solutie antifrauda pentru promovarea PPC, Google Adwords”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *