Solutii E-commerce complete de promovare pentru magazine online

Un magazin online te ajuta sa iti vinzi produsul in orice colt al lumii, 24 din 24, din spatele magazinului poti vedea produsele oferite, platile, lista de clienti sau poti crea diferite reduceri si promotii speciale.

Fie ca ai un magazin online care ofera servicii/produse firmelor fie ca ai un magazin care tinteste publicul larg, Agent SEO iti ofera solutii E-commerce  de promovare online care te vor ajuta sa iti cresti traficul pe site, rata de conversii si nu in ultimul rand, profitul afacerii tale.

Solutii E-commerce  de promovare online care te vor ajuta sa iti cresti traficul pe site, rata de conversii si nu in ultimul rand, profitul afacerii tale.

Metode de promovare pentru magazine online

Spre deosebire de un site de prezentare magazinul online poate fi promovat prin mai multe mijloace, mai jos le avem pe cele mai frecvente.

COMPARATOARE DE PRETURI

Comparatoarele de preturi sunt o sursa foarte importanta de clienti pentru majoritatea magazinelor online printre cele mai cunoscute se numara shopmania.ro, price.ro sau compari.ro dar sunt o multime de comparatoare nisate care pot aduce rezultate uimitoare.
 
 

RETELE DE AFILIERE

O retea de afiliere este o platforma care conecteaza advertiseri cu afiliati, adica magazinele online cu oameni interesati sa vanda produsele tale, asadar platesti un procent stabilit de tine afiliatului numai daca ai vandut un produs.
 
 

email marketingEMAIL MARKETING

Din ce în ce mai multe magazine online se promoveaza prin e-mail marketing, avantaje sunt controlul asupra mesajului, segmentarea clientilor si monitorizarea ratei de deschidere.