Creare site de prezentare

Companiile fara un website tind sa fie privite cu suspiciune de catre clientii moderni, a avea un website unde se pot gasi informatii despre firma ta este una dintre cerintele minime pentru succesul in mediul online.

Construim site-uri web moderne, responsive, usor de gestionat folosind WordPress si una dintre cele mai rapide teme premium pentru o incarcare rapida a site-ului.

Domenii si gazduire

Primul pas care trebuie facut este sa iti rezervi un nume de domeniu, de preferabil .ro, competitia este destul de mare pe numele de domenii populare si cateodata alegerea unui nume bun de domeniu poate fi complicat. Lurcand cu noi va oferim asistenta in gasirea domeniului perfect pentru afacerea dumneavoastra, odata ce am facut asta va oferim pachete personalizate de gazduire in functie de necesitatile site-ului.

Implementare si design

Design-ul site-ului si functiile acestuia depind foarte mult de afacerea pe care o desfasurati, indiferent care ar fii aceasta noi suntem pregatiti sa facem fata oricarei provocari, de la site-uri simple de prezentare, site-uri de anunturi, site-uri matrimoniale, aplicatii pentru Andriod sau iOS la site-uri complet peronalizate in functie de viziunea dvs. asupra designului si functionalitatilor.

Tinem site-ul la curent

Odata ce site-ul a fost lansat e nevoie ca acesta sa fie mereu actualizat, sa aiba un flux de continut nou, in scopul de a mentine site-ul relevant pentru vizitatorii acestuia. Acest lucru nu este necesar numai pentru a oferi o experienta deosebita vizitatorilor ci si pentru ca este unul din multele lucruri care motoarele de cautare le iau in calcul pentru a decide pozitia site-ului tau. Oferim pachete personalizate de mentenanta si administrare site la preturi fara concurenta.

In functie de numarul de pagini si complexitatea proiectului timpul de realizare a site-ului este de 7 – 30 zile lucratoare.

In cazul in care detineti un site si doriti redesign pretul poate scadea cu pana la 50% in functie de calitatea site-ului actual.