Creare magazin online

Realizam magazine online cu design unic si modern, sunt usor de actualizat, 100% securizate, si iti ofera toate uneltele pentru a gestiona produsele, preturile, clienti, facturile si multe altele intr-un mod eficient.

De asemenea va putem optimiza site-ul ca acesta, si produsele corespunzatoare sa apara in cautarile organice Google pe o pozitie cat mai buna.

Realizam magazine online eficiente, usor de utilizat si integrabile cu orice furnizori externi.

Intrebari frecvente despre realizarea magazinului online;

Internetul a schimbat modul în care cumparam, se prevede ca pana în 2020 peste 60% din toate vanzarile cu amanuntul din Romania vor fi facute online sau direct influentate de cercetarile efectuate online.

Din acest motiv un magazin online devenit o parte din ce mai importanta a succesului de vanzare cu amanuntul. Site-ul companiei ar trebui sa fie elementul central al prezentei online si pentru multi clienti potentiali aceasta va fi prima parte a afacerii pe care o întampina, magazinul online este cel mai bun agent de vanzari al afacerii dvs.

Prin urmare, este important sa aveti un site profesional, elegant, care creeaza o prima impresie pozitiva si arata excelent pe toate dispozitivele.

Multi comercianti cu amanuntul independenti vin în prezent in mediul online, deci daca nu aveti un site web, este posibil sa fiti trecut cu vederea, iar daca aveți un site web, dar este gresit, confuz sau depasit, atunci potentialii clienti vor merge probabil in alta parte.

Concluzia este ca o prezenta puternica online este importanta acum si va deveni mai importanta in urmatorii ani. Un site de comert electronic va fi un avantaj imens pentru afacerea dvs.

De obicei 14 zile lucratoare, acest termen poate creste in functie de numarul de produse / pagini / functii dorite.

Depinde de nisa de produse sau servicii pe care activezi, daca ai un magazin mic de pana in 100 de produse iti recomandam pachetul basic bazat pe WordPress + WooCommerce, in cazul unui magazin mai mare cu peste 500 de produse recomandam platforme Open Source precum Opencart sau Prestashop.