Ce inseamna link building ?

Link building inseamna dezvoltarea de link-uri pe alte site-uri ce indica spre site-ul dumneavoastra, exista site-uri de comert electronic care ignora acest proces si se concentreaza pe serviciile PPC ( promovare Google Adwords in general ) in timp ce altii folosesc „construirea de link-uri” drept principala lor strategie.

De ce link building ?

Cand alte site-uri indica spre site-ul tau vei avea trei beneficii:

1. Pozitii superioare in motoarele de cautare

Desi optimizarea SEO cuprinde mult mai mult decat construirea de link-uri de calitate spre site-ul tau, link building-ul constituie o variabila foarte importanta pentru pozitionarea in motoarele de cautare, un numar mare de link-uri de calitate, acumulate constant, cu siguranta iti vor creste pozitia site-ului in motoarele de cautare.

2. Trafic direct

Cand cititorii acceseaza continutul site-ului care se leaga la tine exista o sansa ca acestia sa dea click pe link-ul tau si sa iti viziteze site-ul.

3. Branding

Si chiar daca cititorii nu intra pe site-ul tau acestia tot vor vedea link-ul/poza, asa probabilitatea ca ei sa isi aminteasca de site-ul dvs. la un moment ulterior este mai mare, cand aveti un numar mare de link-uri spre site-ul dvs. efectele de branding pot fii substantiale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *